Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων Υποδομής

 

cont

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ JUNIOR'S-PROJUNIOR'S 2017-2018

EPSA

Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 26-3-2018              Site:       www.epsaitol.gr                mail:      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:   444                                        Τηλ.:     26310-28884                     FAX:     26310-25333

 

 

ΠΡΟΣ:   Τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ενώσεως

                                ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ

 

                            Κύριε Πρόεδρε,

            Στο πρωτάθλημα juniors έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2006 και 2007 και να είναι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας.

Επίσης μπορούν να αγωνίζονται και ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2008 με προσωρινό δελτίο, αν το σωματείο τους δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα projuniors.

              Στο πρωτάθλημα projuniorsσυμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2008, 2009 και 2010 με προσωρινό δελτίο, για την έκδοση του οποίου απαιτούνται: μία φωτογραφία, πιστοποιητικό γέννησης, υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα ότι συναινεί στην έκδοση προσωρινού δελτίου και ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιής ο ποδοσφαιριστής.

              Τα κορίτσια μπορούν να αγωνίζονται και στα δύο πρωταθλήματα με προσωρινό δελτίο και χωρίς το σωματείο τους να έχει τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου.

              Τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 21-22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 και οι αγώνες θα διεξάγονται Σαββατοκύριακα σε ένα γύρο.      

            ‘Ολοι οι αγώνες και των δύο πρωταθλημάτων, θα διεξαχθούν σε γήπεδο με χλοοτάπητα, οι δε εστίες και στα δύο πρωταθλήματα θα είναι διαστάσεων 5 Χ 2 και με ακτίνα από το κέντρο της εστίας 12 μέτρα, θα διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 30’ έκαστο και σύμφωνα με τους κανόνες παιχνιδιού της FIFA ενώ δεν θα υπάρχουν οφσάιντ.

Στο φύλλο αγώνα και των δύο πρωταθλημάτων, θα δηλώνονται μέχρι 18 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα ξεκινούν οι 9, επιτρέπονται δε, απεριόριστες αλλαγές – αντικαταστάσεις χωρίς διακοπή του αγώνα, αλλά με τρόπο που να μην παρακωλύεται η ομαλή διεξαγωγή του.

Η κατάπτωση της εγγυητικής γίνεται όταν ένα σωματείο δεν αγωνιστεί σε δύο αγώνες.

            Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή με δύο ή παραπάνω ομάδες σε ένα πρωτάθλημα, θα πρέπει να υποβάλουν λίστα ποδοσφαιριστών για κάθε ομάδα και ξεχωριστή κατάσταση υγείας.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ:        Στο πρωτάθλημα juniors τα σωματεία οφείλουν να υποβάλουν στην ‘Ενωση κατάσταση υγείας, την οποίαν θα προσκομίζουν στο διαιτητή μαζί με την βεβαίωση της Ε.Π.Σ. (όπως ισχύει σε όλα τα άλλα πρωταθλήματα).

Στο πρωτάθλημα projuniors, δεν θα υπάρχει ομαδική κατάσταση υγείας σωματείου, διότι με την έκδοση του προσωρινού δελτίου από την Ε.Π.Σ., όπου βασική προϋπόθεση είναι η ιατρική βεβαίωση, οι ποδοσφαιριστές αυτοί θα μπορούν να αγωνίζονται.

            Τα σωματεία που επιθυμούν να αγωνιστούν έξτρα δύο ακόμη αγωνιστικές, θα πρέπει να ενημερώσουν εγγράφως την ‘Ενωση, δύο ημέρες μετά την λήξη της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.-

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                                                         ΑΘΑΝ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ

Main Menu

Αρχικη

Η Ένωση

Πρωταθλήματα

Ποινολόγιο

Προκηρύξεις

Διαιτησία

Μικτές Ομάδες

Ανακοινώσεις

who's online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 100 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Χάρτη

Επικοινωνία


Στοιχεία επικοινωνίας

 s5 logosmallΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας

 

 

 

Χαρ. Τρικούπη 43, Μεσολόγγι, 30200

τηλ: 26310 28884 - fax: 26310 25333

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.