Κανονισμός μεταγραφών

 

cont

 

 

 

ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

epoSIMA

ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΔΟΔΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

 

‘Όπως μας ενημέρωσε η Ε.Π.Ο. με το με αριθμό πρωτ. 26299/26-8-2019 έγγραφό της (δείτε το έγγραφο ΕΔΩ), η FIFA με απόφασή της, γνωστοποίησε ότι από την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, δεν έχει ισχύ στη Χώρα μας, η εξαίρεση πρώτης εγγραφής και διεθνούς μεταγραφής ανηλίκων ποδοσφαιριστών, που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Κατόπιν τούτου τα σωματεία θα πρέπει να συγκεντρώνουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για κάθε περίπτωση (δείτε τις περιπτώσεις ΕΔΩ) και να τα υποβάλουν στην ‘Ενωση μεταφρασμένα σε μια από τις επίσημες γλώσσες της FIFA (ΑΓΓΛΙΚΑ – ΓΑΛΛΙΚΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ – ΙΣΠΑΝΙΚΑ) σε μορφή PDF.

Η ‘Ενωση θα τα αποστέλλει ηλεκτρονικά στην Ε.Π.Ο. και το σωματείο υποχρεούται στην υποβολή στην ‘Ενωση, της αίτησης μεταβολών μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά (όπως γινόταν μέχρι τώρα), μόνον όταν έρθει η επίσημη έγκριση της FIFA.

Σημειώνουμε ότι πλέον δεν ισχύει ο κανονισμός του ερωτήματος στην ξένη Ομοσπονδία που ίσχυε μέχρι τώρα και σας γνωρίζουμε ότι τα αναγραφόμενα στη ιστοσελίδα της Ενώσεώς μας με τίτλο ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ δεν ισχύουν πλέον για τους ανήλικους ποδοσφαιριστές, μετά από απόφαση της FIFA.

Main Menu

Αρχικη

Η Ένωση

Πρωταθλήματα

Ποινολόγιο

Προκηρύξεις

Διαιτησία

Μικτές Ομάδες

Ανακοινώσεις

who's online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 9 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Χάρτη

Επικοινωνία


Στοιχεία επικοινωνίας

 s5 logosmallΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας

 

 

 

Χαρ. Τρικούπη 43, Μεσολόγγι, 30200

τηλ: 26310 28884 - fax: 26310 25333

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.