Ανακοινώσεις

 

 

 

 

 

 

 

cont1 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

 EPSA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των σωματείων μας, σας υπενθυμίζουμε και πάλι την υποχρέωσή σας ως προς την επανέκδοση – αντικατάσταση των παλαιών δελτίων των ποδοσφαιριστών σας, γεγονός για το οποίο σας είχαμε ειδοποιήσει από 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021.

Όπως σας είχαμε γνωστοποιήσει η συμμετοχή ποδοσφαιριστή με τα παλαιά δελτία (χρώματος πορτοκαλί) θεωρείται αντικανονική.

Επειδή μέχρι τώρα, η πλειονότητα των σωματείων δεν έχουν προβεί στην αντικατάσταση των παλαιών δελτίων, σας υπενθυμίζουμε και πάλι την υποχρέωση αυτή και σας ενημερώνουμε ότι όλη η διαδικασία απαιτεί χρονικό διάστημα 2 έως 4 εργασίμων ημερών για την έκδοσή τους από την Ε.Π.Ο.

 

Σας ειδοποιούμε ότι κανένα αίτημα αναβολής αγώνα για τον λόγο αυτό, θα γίνει δεκτό από την ‘Ενωσή μας.

 

Επίσης σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωση των σωματείων σας για την έκδοση δελτίων πιστοποίησης προπονητή, όπως αυτή αναγράφεται αναλυτικά στο άρθρο 23 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων μας, περιόδου 2021-2022, όπου ειδικά για τα σωματεία της Α’ κατηγορίας, προβλέπεται η ηλεκτρονική υποβολή των δικαιολογητικών προς την ‘Ενωση. Επίσης ηλεκτρονικά θα πρέπει να αποστέλλονται και τα δικαιολογητικά των προπονητών σωματείων Β’ – Γ’ κατηγορίας, τα οποία θα προσλάβουν προπονητή προαιρετικά κάτοχο ταυτότητας τριετίας εν ισχύ.

Τέλος υπενθυμίζουμε στα σωματεία τα οποία δεν έχουν αποστείλει, ως όφειλαν, την σύνθεση του διοικητικού τους συμβουλίου και κατάσταση μελών σωματείου, να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα αυτή, ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Main Menu

Αρχικη

Η Ένωση

Πρωταθλήματα

Ποινολόγιο

Προκηρύξεις

Διαιτησία

Μικτές Ομάδες

Ανακοινώσεις

who's online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Χάρτη

Επικοινωνία


Στοιχεία επικοινωνίας

 s5 logosmallΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας

Χαρ. Τρικούπη 43, Μεσολόγγι, 30200

τηλ: 26310 28884 - fax: 26310 25333

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.