Ανακοινώσεις

 

cont

 

 

 

ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΠΡΟΣΘΗΚΗ)

EPSA

ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

 

Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας, την υποχρέωσή τους που απορρέει από το άρθρο 23 της προκήρυξης πρωταθλημάτων μας και του υγειονομικού πρωτοκόλλου του Υπουργείου, σχετικά με την έκδοση δελτίου πιστοποίησης προπονητή και διαπιστευμένων ατόμων, έτσι ώστε αυτοί να μπορούν να παρευρίσκονται εντός της Ζώνης 1 του γηπέδου.

‘Ατομα τα οποία δεν διαθέτουν δελτίο πιστοποίησης, δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδικότερα, τα σωματεία της Α’ κατηγορίας θα πρέπει άμεσα να προβούν στην έκδοση κάρτας πιστοποίησης προπονητή, μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020, άλλως θα υποβληθούν οι αντίστοιχες κυρώσεις, που προβλέπονται από το άρθρο 23 της προκήρυξης πρωταθλημάτων μας, περιόδου 2020-2021.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Επιπλέον των δικαιολογητικών που αναφέρονται στην προκήρυξη, για την έκδοση κάρτας πιστοποίησης προπονητή, τα σωματεία της Α' κατηγορίας, θα πρέπει να προσκομίσουν και βεβαίωση από αναγνωρισμένο σύνδεσμο προπονητών, ότι ο προπονητής είναι μέλος του (αλλαγή κανονισμού Ε.Π.Ο.).

 

Main Menu

Αρχικη

Η Ένωση

Πρωταθλήματα

Ποινολόγιο

Προκηρύξεις

Διαιτησία

Μικτές Ομάδες

Ανακοινώσεις

who's online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 26 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Χάρτη

Επικοινωνία


Στοιχεία επικοινωνίας

 s5 logosmallΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας

 

 

 

Χαρ. Τρικούπη 43, Μεσολόγγι, 30200

τηλ: 26310 28884 - fax: 26310 25333

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.