Ανακοινώσεις

 

cont

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

EPSA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ανακοινώνονται δύο σημαντικές αλλαγές, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο φετινό Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.)., που ισχύει από 14/8/2019 και οι οποίες θα συμπεριληφθούν και στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων μας:

  1. ΑΡΘΡΟ 14 παρ. 7 εδ. γ’:

Το εδάφιο αυτό αναφέρετε στην περίπτωση που οι στολές των 2 ομάδων μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση. ΤΟΤΕ Η ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ πρέπει να αλλάξει χρώμα στολής. Εάν δεν έχει ο διαιτητής το αναγράφει στο Φ.Α. και στολή αλλάζει η γηπεδούχος ομάδα, η δε φιλοξενούμενη τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

  1. ΑΡΘΡΟ 18 παρ. 1 εδ. β’:

Η μέχρι πέρυσι κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών έχει καταργηθεί και ουδεμία ισχύ έχει φέτος. Αντ’ αυτής η κάθε ομάδα προσκομίζει για κάθε ποδοσφαιριστή ατομικά την κάρτα υγείας του, η οποία ισχύει για ένα έτος και πρέπει να φέρει την απαιτούμενη ιατρική θεώρηση, ότι ο ποδοσφαιριστής είναι απόλυτα υγιής και ικανός να αγωνίζεται. Η κάρτα υγείας θεωρείται από ιατρούς μονάδων παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, νομαρχιακών, περιφερειακών ή πανεπιστημιακών νοσοκομείων, υγειονομικών στρατιωτικών μονάδων ή από ιατρούς έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το δημόσιο ή με νομικό πρόσωπο δημοσίου τομέα καθώς και από γιατρούς του ιδιωτικού τομέα κατέχοντες την καρδιολογική ειδικότητα, ή άλλων ειδικοτήτων, που έχουν πιστοποίηση ΕΚΑΕ.

Κάρτα υγείας μπορείτε να εκτυπώνεται από το siteτης Ενώσεως στη στήλη «ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ, ΕΓΓΡΑΦΑ, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ».

Main Menu

Αρχικη

Η Ένωση

Πρωταθλήματα

Ποινολόγιο

Προκηρύξεις

Διαιτησία

Μικτές Ομάδες

Ανακοινώσεις

who's online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Χάρτη

Επικοινωνία


Στοιχεία επικοινωνίας

 s5 logosmallΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας

 

 

 

Χαρ. Τρικούπη 43, Μεσολόγγι, 30200

τηλ: 26310 28884 - fax: 26310 25333

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.