Ανακοινώσεις

 

cont

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ - ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

 

EPSA

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ

 

Όπως γνωρίζετε στα πλαίσια του νέου ευρωπαϊκού κανονισμού 679/2016 θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι με το άθλημα του ποδοσφαίρου, μέλη σωματείων, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, να υπογράψουν την ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εάν βεβαίως συμφωνούν.

‘Όπως σας έχουμε ενημερώσει εγκαίρως από 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018, προϋπόθεση συμμετοχής σε ποδοσφαιρικό αγώνα για οποιοδήποτε ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή οιασδήποτε ηλικίας, είναι η υποβολή στην ‘Ενωση της ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ, αν φυσικά συμφωνεί.

Η ‘Ενωση υποχρεούται με την υποβολή της πράξης συναίνεσης του κάθε σωματείου, να εκδίδει ονομαστική βεβαίωση (στο στυλ της κατάστασης υγείας) και η οποία θα προσκομίζεται από το σωματείο στον διαιτητή, πριν την έναρξη του αγώνα και μόνο οι αναγραφόμενοι στην βεβαίωση της Ε.Π.Σ. θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αν φυσικά πληρούν και τους άλλους όρους που ίσχυαν μέχρι σήμερα.

Η υποβολή των πράξεων συναίνεσης στην ‘Ενωση δεν συνεπάγεται αυτόματα και την χορήγηση της βεβαίωσης, διότι όλες οι πράξεις όλων των σωματείων ανδρικών και υποδομών, θα σταλούν ηλεκτρονικά στην Ε.Π.Ο. και μετά την έγκριση, θα χορηγείται η βεβαίωση.

Κατόπιν τούτου, εγκαίρως παρακαλούμε τα σωματεία να προσκομίσουν τις πράξεις συναίνεσης των ποδοσφαιριστών τους έγκαιρα για να μην παρατηρηθεί το φαινόμενο λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, να έχουν καταθέσει τις πράξεις συναίνεσης αλλά να αδυνατούμε να χορηγήσουμε την βεβαίωση λόγω μη αποστολής στην Ε.Π.Ο. και δεδομένου ότι την εποχή εκείνη θα υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας λόγω της έκδοσης δελτίων και χορήγησης βεβαιώσεων καταστάσεων υγείας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ποδοσφαιριστές που κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, θα εγγραφούν με οποιοδήποτε τρόπο σε άλλο σωματείο, θα πρέπει να υποβάλουν μαζί με την αίτηση μεταβολής πράξη συναίνεσης επί ποινή ακυρότητας της μεταβολής.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί, δεν υποχρεούνται στην εκ νέου κατάθεση πράξης συναίνεσης.

Τα έντυπα της ΠΡΑΞΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ είναι αναρτημένα και μπορείτε να τα εκτυπώνεται από την ιστοσελίδα μας, στη στήλη «Προκηρύξεις – Κανονισμός μεταγραφών».

Θα δώσετε προσοχή διότι είναι τέσσερα διαφορετικά έντυπα, δηλαδή: 1. ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, 2. ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, 3. ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, 4. ΠΡΑΞΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.

Main Menu

Αρχικη

Η Ένωση

Πρωταθλήματα

Ποινολόγιο

Προκηρύξεις

Διαιτησία

Μικτές Ομάδες

Ανακοινώσεις

who's online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Χάρτη

Επικοινωνία


Στοιχεία επικοινωνίας

 s5 logosmallΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας

 

 

 

Χαρ. Τρικούπη 43, Μεσολόγγι, 30200

τηλ: 26310 28884 - fax: 26310 25333

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.