Ανακοινώσεις

 

 

 

cont

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ 2017-2018

EPSA

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

       

‘Εχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ενώσεως και στις ανάλογες ενότητες, οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων παίδων και προπαίδων (ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ) καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ – ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ – ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ).

Το παιδικό πρωτάθλημα αρχίζει το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 και το πρωτάθλημα προπαίδων 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017.

Εφιστούμε την προσοχή των σωματείων σχετικά με τις καταστάσεις υγείας, οι οποίες πρέπει να προσκομιστούν έγκαιρα στην ‘Ενωση (μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ προ του αγώνα ώρα 12:00), προκειμένου τα σωματεία να λάβουν έγκαιρα τη σχετική βεβαίωση, η οποία από φέτος είναι απαραίτητη, καθώς και όσα προβούν στην έκδοση νέων δελτίων ή μεταγραφών για την έγκαιρη κατάθεσή τους, διότι ο χρόνος έκδοσης ενός δελτίου είναι 2 ή 3 ημέρες περίπου.

Στο θέμα αυτό υπενθυμίζουμε ότι για την έκδοση πρώτων εγγραφών για ποδοσφαιριστές ηλικίας άνω των 12 ετών, απαιτείται υποχρεωτικά η προσκόμιση επικυρωμένου αντιγράφου αστυνομικής ταυτότητας.

Main Menu

Αρχικη

Η Ένωση

Πρωταθλήματα

Ποινολόγιο

Προκηρύξεις

Διαιτησία

Μικτές Ομάδες

Ανακοινώσεις

who's online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 31 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Χάρτη

Επικοινωνία


Στοιχεία επικοινωνίας

 s5 logosmallΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας

 

 

 

Χαρ. Τρικούπη 43, Μεσολόγγι, 30200

τηλ: 26310 28884 - fax: 26310 25333

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.